dijous, 1 de setembre del 2011

3 HORES DE MANRESA

El passat dissabte es va disputar una nova edició de les 3 Hores de resistència de Manresa, on els nostres corredors van complir amb els seus objectius, que no era un altre que gaudir de la bicicleta!!!!!!!!

A les 19:00 es donava el tret de sortida, la cual va ser molt emocionant degut als 100 equips que formaven la graella de sortida. Ja des de la primera volta l’equip del Tomàs Bellès va agafar la primera posició i no la va deixar fins les 22:00, hora que va acabar la cursa.

Pel que fa als nostres corredors, destacar la tercera posició en categoria individual de Albert Juvert, i també en individual, Carlos Cabello va abandonar per problemes fisics.

En categoria general, l’equip format per Marc Reynes, Jordi Cunill i Ivan Hidalgo van entrar en 8º posició. En 12º posició va entrar l’equip format per Mariano Valero, Quico Guiteres i Oscar Cid, i en 14º posició l’equip de Damià Purtí, Abel Mora i Raimond Rothwell.

Enhorabona a tots pels resultats i donar gràcies a tots els que ens vareu animar !!!!!!!!