dimarts, 25 d’octubre del 2011

FINAL TEMPORADA '11

Diumenge va tindre lloc l'ultima cursa de la llarga temporada 2011, la ja mitica Anbaso de Rajadell. Cal destacar la 2ª posició de la general en categoria elit de Roger argelaguer, la 15ª posició general de Jordi Cunill i Damià Purtí en 34ª posició final.
En categoria Master 30, Felix Martinez s'ha endut el campionat, guanyant 5 de les 7 curses, Ivan Hidalgo a finalitzat en 8ª posició, Josep Mª. Mir en 10ª posició, Raimond Rothwell en 17ª posició, Carlos Cabello el 23, Mariano Valero el 53, Marc Curtadella el 63, Victor Gimenez el 67, Abel Mora el 69, Marc Sabata el 70.
En categoria SUB-23 Albert Juvert a pujat al calaix més alt del podi gràcies a la seva regularitat, entran en totes les curses en posicions d'honor.
Donem així per acabada la temporada 2011, una temporada marcada per la duressa de totes i cada una de les curses que han participat els nostres corredors, clients i amics d'aquest gran club anomenat FASOL.
Donar les gràcies a tots els nostres patrocinadors, ja que sense ells tot això no hagués estas possible.
Esperem que la pròxima temporada vagi tant bé com aquesta i aconseguim pujar al pòdi en totes les competicions en les que participem!!!!!!!
Gràcies per confiar en nosaltres!!!!!!

Carlos Cabello
Ruben Palma
Oscar Cid