dijous, 5 de juliol del 2012

TEAM PRO FASOL

Bones noticies les rebudes aquests últims dies del nostre TEAM PRO FASOL. El passat dissabte dia 23/06/2012 es van disputar els campionats de Catalunya de BTT a la població d’Aiguaviva, on gran part dels nostres corredors van participar. El millor resultat el tenim en la categoria Sènior, on MARC GRAU es va proclamar campió de Catalunya. La resta de companys van patir de valent, ja que feia molta calor. Enhorabona Marc!!!! Per altre banda, diumenge en vam desplaçar fins a Capellades a disputar la setena cursa vàlida per l´ Open Giant de BTT que a més servia de Campionat de Barcelona. L´ organització a càrrec de l´ Anbaso Club Esportiu i la Comissió de BTT de la FCC va aplegar 170 persones, els 44 nens de la Kids Cup inclosos. El circuit oferí llargues i rampes de pujada més sendes i corriols molt tècnics. En categoria SUB-23, el nostre company Albert Juvert va pujar al segon graó del podi, posició suficient per aconseguir endur-se el Campionat Provincial. Enhorabona Albert!!! En categoria Màster 30, el millor Fasol va ser Felix Martinez, entrant segon darrere Israel Nuñez, posició que va repetir al Campionat Provincial. Enhorabona Felix!!! Aquesta setmana tenim descans, però el pròxim cap de setmana anirem a Navàs a la segona prova del Campionat ANBASO ’12. Molta sort a tots!!!!!!!!