dilluns, 3 de juny del 2013

SORTIDETES VARIES !!!!!!!



Cap de setmana intens pels corredors del Pro Team FASOL.
Dissabte vam muntar un petit estant al gimnàs Ateneu, aprofitant el seu primer aniversari, on vam fer una petita demostració del ja conegut BKOOL, un “rodillo”  per fer entrenament indor.
També dissabte al matí la nostre fèmina , Silvia Pineda, es proclamava campiona de la Tracks Del Diable Non Stop, una cursa de 100 km farcida de corriols i senders d’extrema dificultat. Enhorabona Silvia!!!!!!
A la tarda es disputaven les primeres 3H de resistència de Sant Joan de Vilatorrada, on Dani Espin i Raimond Rothwell van participar-hi.
Diumenge era el gran dia, ultima prova de l’Open Bcn a la Roca del Vallès, la qual també serviria per proclamar els nous campions de l’Open de Barcelona. Els nostres corredors van pedalar de valen per assolir uns bons resultats. En categoria Elit, Eloy Anton entrava en la 14ª posició, i Luis Pizarro el 25º.
En Master 30, Quim Pagès va arribar en la posició 7º, Raimond Rothwell el 23º.
El gran triomfador el tenim en la categoria Master 40, on Josep Mª Mir va estar tota la cursa disputant les posicions capdavanteres entrant a meta en 2ª posició, permetent-li endur-se el campionat. Enhorabona Mir!!!!!!!!  
El pròxim diumenge dia 9/06/2013 es disputarà la segona prova del circuit Anbaso a Avinyó on el Team Pro Fasol i serà present amb tots els seus efectius.