dissabte, 13 de novembre del 2010

4000 KMS AMB......GARMIN 500 EDGE



Avui us presentem una nova secció al nostre blog, una secció en la que provem material i us informem de la utilitat del mateix. El títol sempre serà igual, peró amb un canvi al kilometratge segons considerem si cal fer-li tants kms o es pot assolir la info amb menys...


Començarem amb un Gps esportiu que està triomfant molt davant la nostra clientela més àvida de dades, el Garmin Edge 500, en concret la versió pack que inclou la corretja de pulsómetre. Aquest aparell consta d'un ordinador amb tecnologia ANT+ i 3 pantalles de fins a vuit dades de tots els tipus, des del comptador de calories fins al mesurador de potència de pedalada si tens un aparell compatible tipus Power Tap. Les aplicacions són innombrables, poseeix més de 25 aplicacions en pantalla. Cal destacar la possibilitat d'insertar un track , però no té funció d'afegir cartografia, amb la qual cosa únicament sortiran unes fletxes direccionals. Es subjecta a la potència o al manillar amb un suport de 1/4 de gir i amb l'aparell són entregats 2 suports per a diferents bicis. Es serveix a més amb el sensor de cadéncia i velocitat per a la roda del darrere per si el fas servir en el corró clàssic.


Pel que respecta al software, és un programa molt senzill, intuitiu i útil amb quantitat de dades , gràfics i un més que útil reproductor de ruta.


El pes no arriba las 60 gr.


El preu és de 299 euros.



http://connect.garmin.com/activity/56137425
Aquì teniu un enllaç.
Salut i temps.