dimarts, 29 de març del 2011

OPEN GIANT BCN

L´ Open Giant BCN va arrencar aquest diumenge a la localitat de Santa Perpètua de la Mogoda. Tot i el mal temps i la pluja, les inscripcions han rondat els 230 participants entre totes les categories destacant la victòria en elits de David Lozano, seguit d'Oriol Morata i Ramon Sagues, però perseguit de molt aprop pel nostre corredor Roger Argelaguer, el cual va entrar 4rt, culminant així una dura cursa.També en categoria èlit el nostre company Damià Purtí va fer una meritoria 11a posició final. En categoria Sub 23 Albert Juvert va aconseguir entrar en el segon lloc del podi fent així una excelent carrera. Pel que fà als Master 30 Fèlix Martinez va ocupar el lloc més alt del podi, aconseguint col-locarse lider del campionat.Per altre vanda, Josep Ma. Mir va culminar una dura cursa en la 8a posició, Ivan Hidalgo el 24é, Joan Ant.Checa el 28é, Carlos Cabello el 34 i Raimond rothwell el 41. Recordar que Marc Reynés va abandonar per problemes mecànics. La propera cursa serà diumenge vinent 3 d´ abril a les Roquetes de Sant Pere de Ribes.