dimarts, 17 de maig del 2011

OPEN BCN '11

"FANG", SUOR I LLÀGRIMES

Permeteu-me que adapti aquesta dita per resumir el que ha estat l'Open i la Kid's de Taradell, de l'assolejat diumenge dia 15 de maig.

Fang (o fangós), és el millor qualificatiu pel terreny i per l'aspecte dels corredors i bicicletes al finalitzar la prova. Una pluja molt intensa caiguda des de primeres hores de la tarda, va fer de tot el circuit un gran vassal que va endurir considerablement la prova. Malgrat tot, i traient-lis el fang de la cara, els participants aprovaven amb un somriure el circuit i el qualificaven de molt divertit.

Per part dels nostres corredors la millor noticia va ser del nostre corredor Master 30 Felix Martinez, que a falta de l'ultima cursa ja s'ha proclamat campió de circuit Open Bcn '11 en categoria Master 30.

Felicitar a tots els nostres corredors i animar-los per les proximes carreres!!!!!