dilluns, 4 de juny del 2012

Open Bcn La Roca del Vallès '12

Doncs ja tenim una altre cursa al sac, i amb la d’ahir, i a falta d’una prova, ja gairebé acabem l’Open Provincial de Barcelona. Ahir vam anar fins a la població de la Roca del Vallès, on vam trobar un circuit molt ratoner, amb constants canvis de ritme, pujades exigents i baixades rapides. El dia es va llevar gris i amb altes probabilitats de pluja, la qual nomes va fer acte de presencia al principi de la cursa. A les 9:45 ja teníem tots els corredors preparats a les corralines, va començar a ploure, i just a les 10:00 es va donar el tret de sortida, moment en que va marxar la pluja i vam gaudir d’un matí de molta calor i humitat, fet que va endurir una mica mès la cursa. Ja des de els primers instants, el corredor de OKI ORBEA Alejandro Gomez es va col•locar en primera posició, la qual no deixaria fins al final. De ven a prop el seguien Guillem Muñoz (Tomàs Bellès) i Cristofer Bosque (Tomàs Bellès), segon i tercer respectivament. Pel que fa als nostres corredors, el resultat va ser el següent, • Albert Juvert – 4rt SUB 23 • Marc Grau – 12 Elit • Fèlix Martinez – 1r M 30 • Quim Pagès – 6è M 30 • Ivan Hidalgo – 12è M 30 • Josep Ma. Mir – 15è M 30 • Raimond Rothwell – 18è M 30 • Joan Antonio Checa – 21è M 30 • Carlos Cabello – 27è M 30 Cal destacar que el nostre corredor Roger Argelaguer va abandonar degut a problemes físics quant pedalava en posicions de podi. Recordeu que el pròxim dia 17/06/2012 comença el tant esperat campionat del món del Bages, anomenat ANBASO, jejeje, en el qual tot l’equip FASOL estarem presents i intentarem pujar a tots els podis possibles. Fins la pròxima !!!! Gas i pedals!!!!!!!