dilluns, 18 de març del 2013

OPEN BCN ROQUETES - XALLENGER POBLA DE LILLET

Ahir es va disputar la primera cursa de l’Open Barcelona, a Roquetes – Sant Pere de Ribes. Els amics de Bikegarraf van preparar un recorregut dur i exigent que amb les inclemències del temps es va fer encara mes dur, pedres molles, pujades espectaculars, i pedres, moltes pedres.
Pel que fa als nostres corredors, Marc Grau, Luis Pizarro i David Soler van disputar una lluita aferrissada en categoria elit, on Luis Pizarro va entrar en 13ª posició, David Soler el 20 i Marc Grau va abandonar per problemes mecànics quan arribava a posicions capdavanteres.
En Categoria Master 30, Quim Pagès va aconseguir ensumar posicions d’honor entrant en 6ª posició, seguit de Raimond Rothwell en 13ª posició i Abel Blanqué el 20.
Volem fer especial menció al nostre gran corredor, Josep Mª Mir, el qual s’estrena en categoria master 40. Ja des d’un bon principi, va començar controlant la cursa, deixant marxar als seus contrincants fins que va agafar ritme i es va llençar a la caça i captura del cap de carrera. Un cop allà, nomes havia d’intentar que ningú l’atrapés, però va ser a la ultima volta quan va passar el pitjor, dues punxades el van allunyar de les posicions capdavanteres. Pres per la ràbia, va acabar la cursa corrent amb la bici al costat, entrant en 15ª posició.

I per ultim, i no menys importants, van ser els dos corredors Anas Cohen i Silvia Pineda els que van desafiar el temps disputant la segona prova de la Xallenger del Berguedà, a la Pobla de Lillet, una prova en la que van trobar neu, fang i fred. Silvia Pineda va entrar en 1ª posició en categoria femina, i Anas cohen en 8ª posició absoluta.

Enhorabona a tots!!!!!!!

Aquesta setmana no tenim cursa, així que disfruteu del cap de setmana així com u farem nosaltres!!!!!!!
Per tots aquells que no tingueu plans, el proper diumenge dia 24 de Març organitzem una sortida guiada pels corriols de Santpedor conjuntament amb el gimnàs Ateneu, amb sortida a les 9 a les instal·lacions del gym. Per mes info paseu per la botiga i us informarem!!!!!!