dimecres, 19 de juny del 2013

ORBEA AVANT

Si estàs llegint aquestes línies, ja formes part d'una nova fita en la història d'Orbea: el naixement d'Avant: un model dissenyat en carboni, amb set talles projectades en base al concepte Stack and Reach, diferents muntatges en els quals podràs triar frens de disc o caliper, si ho vols amb grup electrònic o mecànic ... Una cosa és segura: tindràs a les teves mans un quadre Monocasco amb la millor garantia, pedaler Press Fit, cablejat intern, direcció sobredimensionada i un disseny que no deixa a ningú indiferent ... No parlem d'un somni, parlem del nou Avant.
Pensada per frens de disc
El model Avant ha estat creat per cicloturistes apassionats per la carretera i projectat des del primer moment pensant en l'última revolució de la carretera, els frens de disc. Hem dissenyat la geometria de la nova Orbea Avant en base al concepte Stack and Reach. Així, creem 07:00 talles (47, 49, 51, ​​53, 55, 57 i 60) que permetran, tant a homes com a dones, trobar la bicicleta que millor s'adapti a les seves necessitats.
Amb l'objectiu d'aconseguir la millor experiència de conducció sobre la bicicleta, Avant compta amb dos diferents forquilles depenent de la talla escollida. Així, les talles més petites (47, 49 i 51) portaran un rake de 53 mm i les restants de 43 mm.

El model Avant ha estat creat en carboni en la base de la tecnologia de construcció Monocasc. Aquest procés ens permet realitzar quadres d'una sola peça amb les millors prestacions des del punt de vista de la lleugeresa i l'òptima rigidesa. Amb aquesta tecnologia garantim de per vida cada un dels nostres quadres.
Sense oblidar un detall
El pedaler que hem triat per Avant és el Press Fit ja que atorga al model la rigidesa necessària per a una correcta transmissió de la pedalada. El cablejat és intern i compatible tant amb els models electrònics com mecànics. Aquest sistema protegeix els cables de qualsevol ingerència externa i ofereix un aspecte més net de la bicicleta.
Direcció sobredimensionada, possibilitat de col · locació de graelles, tres colors disponibles i opció de cobertes de fins a 28 mm, converteixen al nou model Avant en una nova fita, no només en la història d'Orbea, sinó en el món de la carretera.