dilluns, 1 de juliol del 2013

ANBASO SANT PERE SALLAVINERA '14

Aquest cap de setmana els corredors del Team Pro Fasol es van desplaçar a Sant Pere Sallavinera a disputar la tercera prova del campionat Anbaso.

El circuit, tenia la forma de vuit , però en aquesta ocasió es girava al revés d'altres ocasions. Passant primer per Les Coromines i Còdol Rodó, deixant per la segona part les clàssiques pujades a Sant Jaume i Castell de Boxadors.

Fent referència als nostres corredors, destacar la tercera posició scratch de Felix Martines de Oraa, el qual està en un excel•lent moment de forma, i així u demostren els seus resultats. Pel que fa a la resta de corredors, a falta de les classificacions definitives, tots els nostres corredors entren entre els 50 primers classificats, resultats mes que meritoris tenint en compte el nivell de les curses aquesta temporada.

Una cosa si que està clara, els nostres corredors son uns bons “descenders”, fulminant els Strava de baixada. Enhorabona bikers!!!!!!!!

Des de Fasol estem molt contents dels resultats aconseguits per cada un dels nostres corredors. Enhorabona cracks!!!!!!!

La pròxima cita serà el dia 14 de Juliol a Òdena.