dimarts, 9 d’abril del 2013

CAP DE SETMANA DE CURSES

Després d’una dura setmana de recuperació de la Volcat els nostres corredors s’han repartit per poder participar en totes les curses que han pogut.

Començarem pels mes feréstecs, en Marc Grau, Silvia Pineda, Carles Casas, Jordi Cunill i Marc Cortadella van participar a la 5ª edició de la Lluçanès Feréstec, on van disfrutar un matí de pur mountainbike, en un recorregut de 70 km, dur i exigents i amb bastant fang.

Seguim amb els de curta distància, els que van anar a corre a Corró d’Amunt, al Open Barcelona. Luis Pizarro, Quim Pagès, Mariano Valero, Eloy Anton, Raimond Rothwell, David Soler i Josep Mª Mir van ser els afortunats de pedalar en un circuit divertit, dur i amb una miqueta de fang. Des de aquí volem donar suport als nostres corredors en categoria M40, els quals es van sentir estafats per la organització de la cursa, després de pagar 17 euros i nomes fer dues voltes al circuit. Creiem que tenen un bon estat de forma i es mereixen fer tres voltes.

Per últim tenim a un grup d’intrèpids ciclistes que van anar a pedalar a la Clàssica dels murs, a Cervera. Una marxa cicloturista en la que els participants han de fer 150 Km amb 2250 Mts de desnivell positiu i 16 murs amb rampes de fins al 20 %. Carlos Cabello, Abel Blanqué, Dani Espin i Anas Cohen van ser els corredors que van decidir posar-se el dorsal.

Enhorabona a tots pels resultats assolits en les vostres curses.