dimarts, 2 d’abril del 2013

VOLCAT '13

Després de tres dies de competició, donem per acabada la Volcat ’13, una cursa per etapes que en aquesta edició s’ha acostat a la Catalunya central.
Divendres dia 29 de Març arrencava la primera etapa, Igualada - Manresa, recorregut dur i exigent però molt divertit. Llargues pistes de pujada, divertits corriols i per acabar una espectacular arribada a la plaça de l’ajuntament de Manresa van deleitar a tots el corredors.
Dissabte 30 de Març, etapa reina, Manresa - Cardona, on els nostres corredors van patir de valent per completar la etapa. Al igual que el dia anterior el recorregut va ser molt dur, amb molt desnivell, per acabar al centre de Cardona.
Diumenge 31 de Març, Sant Llorenç - La Coma, a priori la etapa mes curta però la mes dura. Pujades molt dretes, tant, que la majoria de corredors pujaven a peu, baixades impossibles, paisatges d’alta muntanya, en resum, espectacular.
Ara si, toca nomenar a tots els nostres grans campions del Team Pro Fasol, intrèpids corredors que han aconseguit el seu objectiu, acabar la VOLCAT ’13.
Carlos Cabello, el corredor amb mes força de voluntat que tenim, després d’estar tota la setmana malalt va decidir sortir i disfrutar de la cursa.
Raimond Rothwell, tot un superclase!!!! Cada dia anava de menys a mes.
Eloy Anton, la nova incorporació del Team, va demostrar que està en un bon moment de forma pedalant com ell sap fer.
Abel Blanque, especialista en llargues distàncies, va disfrutar de valent els tres dies.
Mariano Valero, un altre especialista en llargues distàncies, com tota la resta va patir els dos dies que va participar, però ensenyant les dents als seus rivals.
Quim Pagès, va començar la cursa dissabte, en la qual va demostrar que pot estar al davant.
Xavi Clusella, va aparèixer per agafar forma de cara la temporada, apretant a tope i ensenyant que les gasten els de Santpedor.
I per ultim i no menys important, el nostre lider, Fèlix Martinez, espectacular cursa la que va realitzar, tot calculat al mes mínim detall, demostrant que es un gran exemple a seguir. Campió de la VOLCAT ’13 en categoria Master 30.
I no ens oblidem dels companys i assistents que seguien al team en tot moment, en especial al Manager i corredor Carlos Cabello, per organitzar al team per disputar la cursa, i sobre tot, l’equip humà que segueix al Fèlix a totes les curses, familia al complet. Gràcies a la Olga pels bidons, ànims i suport  d’els tres dies!!!!
Gràcies a tots pels anims durant la cursa!!!!!! Ens veiem a la pròxima!!!!!!!!!