dimarts, 3 d’abril del 2012

Cap de setmana intens pel que fa a curses, on els nostres corredors es van repartir per Catalunya per tal de poder seguir pedalant.

Gran part d’ells es van desplaçar a Prats de LLuçanès, on es va disputar la 4ª edició de la LLuçanès Feréstec, un raid de 70 Km i mès de 1800 Mts de desnivell , el cual va ser un bon entrenament per la gent que va a fer la Volcat.

Com ja ens té acostumats, Roger Argelaguer va pedalar de valent al costat del seu amic Guillem Muñoz per intentar arribar els primers a la línea d’arribava, i així va ser, Guillem Muñoz va arribar primer amb un temps de 3:14:13, el segon en arribar va ser Oriol Colomer amb un temps de 3:14:29, i en tercera posició es va col-locar Roger Argelaguer amb 3:15:03 que després de tibar del grup tota la cursa va aconseguir aguantar la posició de podi. Remarcar que el cuart corredor va entrar a 10 Min del grup del davant.

Per altre banda, la resta de corredors van anar a 6ª Marxa Malats de Bici, a la localitat de Piera, la cual forma part de la Xallenger Penedès-Anoia, on es van reunir mes de 400 participants.

Després d’una cursa ràpida i técnica el nostre corredor Marc Grau va aconseguir pujar al tercer graó del podi.

Per altre banda, i canviant de tema completament, un dels nostres corredors i segurament el mès novell de tots, Oscar Carrasco, va ser pare el passat dijous d’una nena preciosa. Enhorabona família de part de tots els company de FASOL PRO TEAM!!!!!!!!!! Esperem veure’t aviat per les curses!!!!!!!

Tornant al tema que ens interessa, divendres comença la VOLCAT, una cursa per etapes que durant tres dies els corredors faran un total de 180 Km per la zona de Solsona, Igualada i Castellolí.

Gran part del nostres corredors es preparen per sortir divendres a per totes i fer una cursa digne dels millors ciclistes.