dijous, 19 d’abril del 2012

OPEN BCN '12 Santa perpetua de Mogoda.

El passat diumenge es va disputar la primera cursa del Open Giant BCN ’12 a la localitat de Santa Perpetua de Mogoda, on els nostres corredors es van trobar amb un circuit molt rodador i sense dificultat técnica.
 Des de un bon principi, el nostre company Roger Argelaguer es va col·locar al front de la cursa, lluitant volta rere volta amb Guillem Muñoz i Francesc guerra. Al final el podi va acabar a les mans de Guillem Muñoz, el qual va guanyar a Roger en un llarg esprint  deixant a Francesc guerra una mica endarrerit. No massa lluny va entrar Marc Grau aconseguint la 12ª posició en categoria elit.  Per darrere venien tots els Master 30, categoria en la qual tenim mes representació, pedalant de valent. En aquesta categoria el millor va ser Fèlix Martinez, corredor FASOL, entrant primer a la línea d’arribada,  seguit d’Enric Forn i Albert Planas. Poc després entraven Quim Pages el 9º, Ivan Hidalgo el 16º, Raimond Rothwell el 19º, Joan Antonio Checa el 20º, Josep Mª Mir el 22º, i Carlos Cabello el 30º.
 Destacar la excel·lent cursa d’Albert Jubert, únic corredor en categoria Sub 23 del Team Fasol, pujant al tercer graó del podi.
 Un cop acabada la cursa vam poder parlar amb Josep Mª Mir, el qual no estava gens content del seu resultat i ens comentava que havia passat uns dies no massa fi, es trobava cansat i sense forces, però això no li va impedir anar a córrer i demostrar que la veterania es un grau. Va estar apunt de plegar, però al final va acabar lliurant una batalla èpica amb la seva ment i en va sortir victoriós!!!!! Jejejeje!!!!!!
 P.D. No sempre aconseguim els nostres objectius, però el mès important i per sobre de tot, em de disfrutar de la BTT !!!!! Pots guanyar una cursa o pots arribar últim, però sempre somriu!!!!!!
 Aquest diumenge el TEAM PRO FASOL es desplaça a Lliça d’Amunt per assistir al la segona proba del Open Giant BCN, on esperem, almenys, igualar resultats!!!!!!